En wat leuk dat je de weg naar mijn virtuele ‘huis’ hebt gevonden. Mijn naam is Maaike Pieters en ik laat je graag zien wie ik ben en wat ik doe. Kijk dus rustig even rond. Open de deuren, laat een comment achter of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief als je regelmatig op de hoogte wilt worden gehouden van wat mij bezighoudt. Weet je wat mijn klanten bezig houdt? Dit:

 

Hoe kan ik een waardevolle bijdrage leveren?

Dit is een verlangen dat veel van mijn klanten hebben. Dat betekent niet dat ze softies zijn. Nee, ze voelen gewoon dat er meer in zit en dat ze veel impact kunnen hebben in hun omgeving, simpelweg door de keuzes die ze maken.

Het is mijn missie om professionals te ondersteunen in het neerzetten van de beste versie van zichzelf. Zodat ze fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel in balans zijn. En alleen al daardoor een waardevolle bijdrage kunnen leveren.

Dat doe ik door te coachen, astrologische kernprofielen te maken, trainingen, workshops en lezingen te geven. Want wat mij drijft is het feit dat ieder mens uniek is en ieder mens potentieel heeft. Ik daag je uit om niet alleen de beste versie van jezelf neer te zetten, maar voluit te leven. Met hart en ziel!

 

Maar hoe doe je dat dan?

Daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres. Want ik leef op het leveren van een waardevolle bijdrage en het zoeken naar zin en betekenis.

Samen gaan we ontdekken wat jij nodig hebt om in actie te komen zodat jij jouw waardevolle bijdrage aan de wereld kunt geven.

Als eerste heb ik een gratis online video-serie voor je. Hierin kun je gaan ontdekken wat jouw verlangen is.

Ken je je verlangens maar ben je benieuwd naar mijn waardevolle bijdrage aan de wereld en mijn tips om voluit te leven? Schrijf je dan hieronder in en ik houd je op de hoogte.

Samen gaan we ontdekken wat jij nodig hebt om in actie te komen zodat jij jouw waardevolle bijdrage aan de wereld kunt geven.

Dit is mijn bijdrage:

1
3

4

NIEUW:

3 GRATIS video-lessen – OMARM EN REALISEER JE VERLANGEN. de meest creatieve kracht die jij bezit en waardoor jij het leven kunt leiden wat jij echt wilt.

Ja dat wil ik!


1

 

maaike strandhuisjes

Over Maaike

Stel je voor dat je helemaal jezelf zou zijn, in alles wat je doet. Dat je jezelf toestaat om je verlangens en dromen waar te maken? En dat je stappen zet in de juiste richting? Na mijn studie commerciële economie en een carrière in marketing-communicatie besloot ik het roer om te gooien en mezelf om te scholen in datgene waar mijn hart echt ligt. Eerst in de astrologie, later kwam daar Jungiaanse psychologie bij en nog weer later volgende vele coachopleidingen en verdiepingstrainingen. Wauw, wat ik heb ik veel geleerd over mezelf, het leven en vooral over hoe ik richting kon geven aan mijn verlangen om een waardevolle bijdrage te leveren aan de wereld. Maar wat nog mooier is; ik begeleid jou ook graag in die zoektocht die resulteert in voluit leven en het transformeren van je angsten, twijfels en blokkades naar kracht.

Ik zou het leuk vinden je te mogen ont-moeten.Maaike geschreven_transparant

 

 

 

Meer lezen?

Wil je op de hoogte blijven?

Visit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin